tiistai 4. heinäkuuta 2017

Kesäkuu

Oman elämäni projektipäällikkö tässä hei. On kesäkuun "tilinpäätöksen" aika. Kesäkuu ei sitten ollutkaan ihan vaan relailua ja itseni hoitamista, vaan:

  • Huoli ja stressi tulevaisuudesta ja toimeentulosta jatkui B-lausunnon ja reseptien metsästyksen sekä kuntoutuspalautteen saapumisen odottelun ja kuntoutuslääkärin vasurilla vetämän lausunnon vaatimien korjausten odottamisen merkeissä. Vaan selvisinpä tästäkin ja juhannuksen jälkeisenä tiistaina sain lopulta paperihommat nippuun ja hakemuksen jätettyä. Nyt sitten vaan odotellaan, meneekö hakemus läpi vai olenko koko kesän ilman rahaa. 
  • Palasin taas valelääkäriopintojeni pariin ja osallistuin mm. yhteen kiinnostavaan kroonisia infektioita ja niiden hoitoa käsittelevään webinaariin. 
  • Aktivoiduin hieman liikuntaharrastusteni suhteen ja tein muutaman pidemmän fillari- ja kävelylenkin. Joogaamisen uudelleen aloittaminenkin on toivelistalla, mutta sitä en ole saanut vielä aikaiseksi. 
  • Luin kirjoja, jotka eivät mitenkään liity lääketieteeseen, ja sehän oli mukavaa! Toivottavasti tulee tavaksi.
  • Olin sosiaalisempi ja vierailin enemmän ulkomaailmassa: kävin yksissä valmistujaisjuhlissa, Aoimet kylät -tapahtumassa, festareilla ja museossa sekä vietin hauskaa maalaisjuhannusta naapureiden kanssa. 
Heinä-elokuussa lääkärit ja kuntoutustyypitkin lomailevat, joten myös mä aion käyttää tilaisuuden hyväkseni ja yrittää keskittyä vaihteeksi relaamaan, hoitamaan itseäni ja elämään.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti