maanantai 16. huhtikuuta 2018

Odottavaa himmailuaViimeiset viikot on tullut tasapainoiltua tavanomaista kapeammalla veitsenterällä. On pitänyt edetä kaikissa tekemisissään tosi hissuksiin ja varovaisesti, tai muuten on saanut varautua kunnon pudotukseen ja siihen, että haavojen paikkailemiseen menee useampi päivä. Jokin uusi, tuntematon vihulainen majailee mun kropassani ja nakertaa vähäisiä voimiani enkä ole voinut nyt muuta kuin edetä sen ehdoilla. Kun pienestä iltalenkistä (jolta postauksen kuvat ovat) ja vähän tiukemman asiatekstin lukemisestakin seurasi kahden päivän kokovartalokohmelo, niin tajusin, että okei, nyt on aika tosissaan höllätä ja odotella vaan tulossa olevaa lääkärivisiittiä. Niinpä viimeiset päivät ovat menneet lähestulkoon vain hengaillessa ja kevyitä kotiaskareita hoidellessa. Kyllä korvensi joutua jättämään lauantai-iltana väliin erityisen hauskat bileet, joihin menosta olin ystävän kanssa jo aikaa sitten sopinut, vaan eipä tuntunut olevan vaihtoehtoja, kun tiistaiaamuna täytyy olla matkustus- ja lääkärin tapaamiskunnossa, eikä siitä ole mitään takeita, jos lähden lauantaina toiseen kaupunkiin juhlimaan.

On tässä kotona himmailussa ollut hyvätkin puolensa: keskeneräiset ja tekemättä jääneet ja siksi hieman ahdistusta aiheuttavat kotihommat ovat nytkähtäneet eteenpäin - mies leikkasi viikonloppuna kuusiaitoja, aloitti ikkunoiden pesua ja hinnoitteli kirppistavaroita, kun taas mä laitoin meille ruokaa, pesin pyykkiä, järjestelin keittiön kaappeja ja suunnittelin makuuhuoneeseen hankittavaa kaapistoa. Alkaisi olohuoneen lattialla pian neljä vuotta (!!) majailleen imurin letkuun kompastelu riittämään, lisäsäilytystilat tulisivat todelliseen tarpeeseen ja vähän vähemmän kaoottinen koti voisi tehdä hyvää myös noille tapissa huiteleville kortisolitasoilleni.

Huolimatta rauhallisesta viikonlopusta tänään on taas kuumeinen olo, joten tiedän tehneeni oikean ratkaisun lauantain suunnitelmien suhteen. Nyt pitää vaan ottaa iisisti, että pystyn huomenna matkustamaan ja saamaan mahdollisimman paljon irti lääkärikäynnistä. Tiedossa on taas tiukka puolituntinen, jonka aikana pitää saada käsiteltyä monia muitakin asioita kuin tämä uusin oirekokonaisuuteni. Tsemppiä mulle vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti