Päivä 3 / December reflections 2016

4.12.16

Päivä 3: vuoden 2016 lempikuva / fave photo of 2016


Katselin kursorisesti läpi tämän vuoden aikana ottamiani kuvia ja monien mieluisien joukosta poimin lopulta tämän. Kuva on pelkkä kännykkäräpsy (kuten suurin osa tämän vuoden aikana ottamistani kuvista on), mutta tuon hetken muisto ja se fiilis, jonka kuvan katsominen mussa herättää, tekee kuvasta mulle tärkeän.

Kuva on otettu eräänä heinäkuisena aamuna pienen mökkijärvemme rannalla. Vessareissulle mökistä lähtijää kohtasi tämä näkymä. Peilityynestä järven pinnasta kohosi usva, jonka juuri nousemassa olevan auringon säteet värjäsivät hennon vaaleanpunaiseksi. Oli aivan hiljaista. Hengittelin keuhkoni täyteen raikasta aamuilmaa ja tunsin pökerryttävää onnen tunnetta. Tunsin olevani osa jotain isompaa. Seisoin rannassa ja toivoin, ettei tuon hetken taika särkyisi koskaan.

Viluhan siinä sitten kuitenkin vessareissulaiselle lopulta tuli ja piti lähteä takaisin mökkiin, mutta ennen lämpimään petiin takaisin kömpimistä palasin mökistä hakemani kännykän kanssa rantaan ja otin tämän kuvan.

Elämässäni on kuluneena vuotena ollut aika vähän hetkiä, joina olen tuntenut tuollaista täydellisen läsnäolon ja kuulumisen tunnetta. Siksi tämä hetki jäi niin vahvana ja voimauttavana mieleen ja siksi tämä kuva nousi mulle nyt tärkeimmäksi. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Ilahdun, jos jätät jäljen käynnistäsi.